DE HÛNEKOP
EN DY

 WÂLDSTOCK 2024

De eerste editie van het Wâldstock festival in Twijzelerheide belooft een waar spektakel te worden! In de loods van Jan De Vries Catering Service zal een keur van artiesten zorgen voor een onvergetelijke avond.

KLIK HIER VOOR TICKETS!


LOCATIE:  De String 3, 9287 MA Twijzelerheide / Parkeergelegenheid aanwezig / LEEFTIJD: 14+ / AANVANG: 20:00

PROGRAMMA:

THE DUTCH BOYS

De Dutch Boys zijn weer terug in de originele bezetting!
Wie kent ze niet? De hits van weleer: “Boer Harms”, “Heb ie mien zwien ook zien”, Amerika en Olde Pekela”, “Ik zal nooit meer dronken zijn” en “Geert mien Belgisch peerd”.
The Dutch Boys gaven in 1980 hun eerste optreden de landelijke televisie. Met het nummer Eppo, een parodie van de bekende hit "Hou je mijn tassie effe vast", schenen ze bij Chiel Montagne in Op Volle Toeren. Twee jaar later was de grote doorbraak met Boer Harms. Optredens bij Op Volle Toeren, Avro’s TopPop en Nederland Muziekland. Kortom mis dit legendarische trio niet en feest mee!


DE HÛNEKOP

Sinds de oprichting in 2009, maakt de Hûnekop muziek waarvan de inspiratie bronnen zo uiteenlopend zijn, dat het moeilijk is om precies aan te geven is waar de band muzikaal staat. Rock, country, punk, rockabilly; het is allemaal terug te vinden in de muziek van de Hûnekop.  De teksten geven op humoristische wijze de stem van de Friese arbeider weer.  Anno 2023 is de band een begrip geworden in Friesland!


DANNY PANADERO 

Een optreden van Danny Panadero is in één woord: een belevenis! Danny Panadero is een entertainer pur sang, die, met humor, theater en een fantastische zangstem, het publiek weet te raken met zijn eigen repertoire en onvervalste meezingers.
Naast zijn Nederlandstalige repertoire draait Danny zijn handjes ook niet om voor Engelstalige hits.


OELE PLOP


Zijn eerste single "Ik wie smoar" knalde gelijk naar de eerste plek van de Fryske top 100. en zijn tweede single "Dikke Tit'n"  kreeg meer dan 200.000 views op Dumpert en werd overladen met positieve  reacties.  Naast zijn succesvolle carrière als zanger schitterde Oele ook als acteur in de filmhit "Stjer". Een optreden van Oele vergeet je niet snel meer. Een ongelooflijk charisma met een flinke dosis star quality, dat is Oele Plop.


STEYN LAND

Deze zoon van Strawelte frontman Foppe Land verruilde vorig jaar de schaatsen voor de microfoon en niet zonder succes!  Zijn eerste single "Teeny Teeny" werd gelijk een knaller en zorgde voor een ware sensatie in de Friese muziekscene. Steyn weet op onnavolgbare wijze zijn zangcarrière slim te combineren met zijn status als TikTok-beroemdheid en op die manier steeds meer fans voor zich te winnen. 


JANNA & DE SJEKKIEDRAAIERS

Nieuwkomers Janna en de Sjekkiedraaiers bestaan nog niet zo lang maar hebben er al een naamsverandering op zitten. Aanvankelijk begonnen onder de naam "Janna de La Mer"  timmert zangeres Janna Idis van der Meer  aan de weg met een coverrepertoire van inmiddels meer dan vijftig knalhits!  Met onlangs aangetrokken nieuwe drummer Jelle van Huizen in de gelederen wacht Janna en haar Sjekkiedraaiers een gouden toekomst.

 

 


HKF Wassenaar Logo Pagina
HKF Wassenaar Logo Pagina
LOGO-DE-BOER-BURGUM-1024x237
LOGO-DE-BOER-BURGUM-1024x237
Logo2
Logo2
stijgerbouw-logo1-medium
stijgerbouw-logo1-medium