DE HÛNEKOP
en dy

The Spectacles

The Spectacles bieden een avondvullend programma aan als, DJ’s, muzikanten, karaoké gastheren, presentatoren en entertainers. In overleg is er van alles mogelijk. Het verloop van de avond wordt bepaald door de smaak van het publiek en de sfeer van het feest. De beide heren hebben een brede kennis binnen vele muziek soorten.  Ook beschikken ze over een uitgebreid live repertoire, dat ten gehore gebracht wordt d.m.v. gitaar en kuttepiel. Hieronder vallen natuurlijk ook nummers van Frerik de Swetser en de Hûnekop.

Voor boekingen neem contact op met BME Bookings.

Optredens:

(click op de optredens voor meer info) 


Het avontuur van Edddie en Freddy Spactacle, ook wel bekend als Eamel de hûnekop en Frerik de Swetser, begon in Australië. Waar zij op de bonnefooi naar toe vlogen om de mensen te vermaken met live muziek. Binnen enkele weken gonsde de naam The Spectacles door Melbourne en als afsluiter deden de heren zelfs een optreden tijdens de Australian open in het voorprogramma van Peking duck. Met dit verhaal haalden The Spectacles zelf de nationale televisie in het programma typisch van BNN.

Na thuis komst bleek dat Eddie ernstige poliepen had opgelopen op zijn stembanden, er was echter nog een optreden verschuldigd op een trouwerij. Omdat Eddie zijn stem niet mocht gebruiken werd er besloten om de show uit te breiden. Naast musiceren, werden er ook plaatjes gedraaid en was er de mogelijk voor het publiek om karaoké te zingen. Dit resulteerde in een fantastische avond voor het bruidspaar, de bezoekers en the Spectacles zelf! Na die avond besloten Eddie en Freddy om naast hun carrière als troubadour, op deze voet door te gaan.

Merchandise